Mamy ogromną przyjemność przedstawić Monikę i Paulinę, które dołączyły do zespołu Wersal Catering! Cieszymy się ogromnie i życzymy wielu sukcesów! 

O Monice i Paulinie więcej przeczytacie w opisach pod zdjęciami.

 

Monika Cieśluk od 14  lat związana z branżą eventową. Swoje pierwsze doświadczenie zdobywała pracując w międzynarodowej sieci hotelowej Starwood zaczynając w dziale rezerwacji pokoi w Hotelu Sheraton. Jej celem jednak były eventy, dział w którym więcej się dzieje, większy kontakt z Klientem więcej adrenaliny i tak po 2 latach przeniosła się do działy eventów.  W kolejnych latach związana była z Belvedere Catering by Design oraz Deli Catering.

Prywatnie miłośniczka dobrego smaku, lubująca się w kuchni śródziemnomorskiej i kuchni tajskiej. Uwielbia podróżować.

Szczęśliwa żona i mama bliźniaków.

 

 

 

 

 

 

Paulina Królikowska z branżą eventową związana od 2004 roku. Pracowała w Belvedere Catering by Design zajmując stanowisko specjalisty ds. sprzedaży.  Swoje doświadczenie z HORECA rozpoczęła już podczas pracy dla hiszpańskiej sieci hoteli Barcelo Group. Później karierę zawodową ugruntowywała w takich hotelach jak: Dom Zdrojowy, Czarny Potok, Binkowski Resort czy Warsaw Plaza Hotel. Z każdego z tych obiektów wyniosła bagaż doświadczeń i ogromne rozeznanie na rynku MICE w Polsce.

Paulina interesuje się tańcem towarzyskim, metodami relaksacji. Uwielbia gotować, zwłaszcza dla swoich bliskich. Miłośniczka dobrego wina. W wolnych chwilach poświęca się aranżacji swojego mieszkania, lub znajomych.

Na co dzień kochająca żona i matka dwójki dzieci, z którymi spędza każda wolną chwilę.

Recent Posts