Członków SBE oraz wszystkich zainteresowanych naszą działalnością zapraszamy serdecznie na Wiosenne Spotkanie, które odbędzie się 11 kwietnia w Dworze Konstancin oraz w Gospodzie Zalewajka. W programie m.in. o integracji event i incentive marketingu, występy, degustacje i networking.
Wiosenne Spotkanie SBE to okazja dla Członków i sympatyków SBE, by porozmawiać o działalności stowarzyszenia, zapoznać się z zagadnieniami, którymi się zajmujemy i wdrażamy, by przedstawić swoje postulaty.
Gościem specjalnym jest SOIT czyli Stowarzyszenie Organizatorów Incentive Travel, z którym chcemy przedstawić Wam gdzie sytuuje się wspólny mianownik pomiędzy eventami a wyjazdami incentive. Co się dzieje pomiędzy startem a metą? Jak to wszystko układa się w całość i jakie efekty przynosi.
Spotykamy się 11 kwietnia w gościnnych progach naszych dwóch członków: Dworu Konstacin na część merytoryczną i Gospodzie Zalewajka na część networkingową.
Program ramowy:
14:40 – Zbiórka na przed PKiN – od strony Kinoteki – autokar Mazurkas Travel Transport
16:00 – Przyjazd do Dworu Konstancin . Przejście do Sali konferencyjnej. Kawa & herbata.
Cześć merytoryczna
16:30-17:30 – Podsumowanie Meetings week, EventCamp, Studium i innych projektów
17:30- 18:00 – „Komunikacja od A do Z – czyli wsparcie sprzedaży od eventu do incentive” – Case study prezentowane przez Pawła Kornosza, Loyalty Platforms & Sales Support Director InDreams (członek SOIT)
18:00-18:40 – Dyskusja z udziałem przedstawicieli SOIT
Prezentacja Dworu oraz przejście do Gospody Zalewajka
Część networkingowa
19:00-19:45 – prezentacja i degustacja Whisky Świata – Loża Dżentelmenów
19:40-20:30 – kolacja bufetowa w Gospodzie Zalewajka (alkohol we własnym zakresie)
20:30-20:40 – pierwsze wejście zespołu Smile
20:40-20:55 – networking
20:55-21:10 – drugie wejście zespołu Smile
21:10-21:25 – networking
21:25-21:45 – trzecia wejście zespołu Smile – zabawa z nagrodami „Jaka to melodia?”
21:45-23:00 – networking
23:00 – odjazd do Warszawy
Kuchnia Gospody Zalewajka zaserwuje:
Przystawki czyli co nieco na początek
Mięsa pieczone i wędliny z naszej wędzarni z sosami i piklami
Pasztety z dodatkami wszelakimi
Śledzie w dwóch smakach (cebulka z grzybami i śmietana z jabłkiem )
Roladki z szynki z musem chrzanowym
Łódeczki z cykorii z jabłkiem i serem kozim
Pomidory faszerowane pastą z wędzonego pstrąga
Sałaty
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałata chłopska z ziemniakami i chipsami bekonowymi
Sałaty mieszane z oscypkiem
Dodatki
Pikle, Pieczywo, Ćwikła, Chrzan, Masło
Zupa
Zalewajka
Bufet gorący
Roladki z dorsza ze szpinakiem
Pieczona śliwka w boczku
Roladki z kurczaka z morelami w sosie pieczarkowym
Dodatki
Ziemniaki pieczone
Bukiet surówek
Buraczki zasmażane
Deser-patery
Szarlotka
Sernik
W celu zgłoszenia swojego udziału, prosimy o mail: magdalena.jablonska@sbe.org.pl
Goście Specjalni:
Partnerzy Spotkania:
Transport:
Galeria zdjęć: