2 grudnia odbyła się konferencja o charakterze świątecznym zorganizowane dla firmy Rail Mil, podczas której ACCATA Catering zapewniła menu skomponowane dla 250 gości.
Tego dnia Klub ARCO, w którym odbyło się to spotkanie, wypełniony był zapachem świąt – w powietrzu unosił się aromat goździków, pomarańczy i cynamonu.
Przekąski przygotowane w świątecznym klimacie z tradycyjną nutą w tle i przyprawami korzennymi w roli głównej świetnie wpisały się w charakter spotkania. Na bufecie m.in. sandacz w musie chrzanowym z galaretką z trawy cytrynowej, a na ciepło schab z kalifornijską śliwką w sosie tymiankowym i polędwiczki z dorsza z gratin ziemniaczano-grzybowym.
Dzień później, 3 grudnia dla firmy Innogy Polska S.A. zorganizowane zostały mikołajki dla 1200 gości.
Podczas tego spotkania nie zabrakło świątecznych słodkości – stacja live cooking na której serwowane były gorące naleśniki z prażonymi, cynamonowymi jabłuszkami, bitą śmietaną i bakaliami zaspokoiła podniebienia milusińskich gości.
Grudzień, pełen tradycyjnego smaku i aromatu dobiegł już końca, przed nami nowy rok i nowe menu – pełne ciekawych połączeń smakowych i dodatkowych pozycji wegańskich, wegetariańskich i bezglutenowych.