GOOD FOOD FEST 2013 to rodzinny festiwal kulinarny, którego druga edycja odbędzie się w dniach 21-23 czerwca na terenie Królikarni w Warszawie. Dla branży eventowej to dobra okazja by poznać nowinki cateringowe oraz porozmawiać o organizacji wydarzeń „od kuchni”. Zapraszamy do aktywnego udziału.
GOOD FOOD FEST to festiwal promujący produkty przygotowywane według tradycyjnych receptur, żywność regionalną i sezonową, odpowiedzialną świadomość konsumencką oraz zdrowe nawyki żywieniowe.
GOOD FOOD FEST to festiwal otwarty na dialog, wymianę wartości oraz innowacyjne trendy.
W ramach festiwalu: targowisko z najlepszymi produktami kulinarnymi , spotkania z kulinarnymi gwiazdami, pokazy, strefa dzieciaka, Warszawski Festiwal Nalewek, strefa GOOD FOOD FEST pro, strefa Magazynu WINO, strefa warsztatów, strefa interakcji, strefa blogera, kino plenerowe Kuchni +, strefa Chilli ZET, muzyka, wystawy, restauracje…
Dzięki naszym inicjatywom przybliżamy gościom nieznane lub zapomniane smaki, czasem pozwalamy odkryć je na nowo. Tegoroczna edycja będzie miała miejsce na terenie Muzeum Narodowego – Królikarnia, co pozwoli nam również na zaprezentowanie gościom nieznanych drzew i krzewów, wykorzystywanych w kulinariach wraz z ich wielowiekową, smakowitą historią.
Patronat honorowy nad festiwalem objęli: Prezydent Miasta Stołecznego Warszawy, Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi, Slow Food Polska, Marszałek Województwa Mazowieckiego, Fundacja Klub Szefów Kuchni, Polska Akademia Smaku, Muzeum Narodowe.
Więcej na: www.goodfoodfest.pl
oraz na profilu facebook: www.facebook.com/goodfoodfestpl
Wkrótce opublikujemy informacje dotyczące możliwości współpracy przy wydarzeniu!
A tak było w zeszłym roku:
Galeria zdjęć
Relacja video vol. 1
Relacja video vol. 2