Letnie realizacje eventowe firmy ACCATA

Letnie realizacje eventowe firmy ACCATA

Lato sprzyja eventom ?  Firmy cateringowe cieszą się wyjątkową popularnością.

Dumni jesteśmy z realizacji naszych członków. ACCATA – członek Stowarzyszenia Branży Eventowej przygoto2grwał wspaniałości, które urozmaiciły ważne wydarzenia. Zdjęcia mówią same za siebie jak „pyszne mogły być chwile” przygotowane pod poniższe realizacje eventowe dla ważnych partnerów biznesowych.


Kolejna realizacja obsługiwana przez ACCATA Catering w gmachu Auli Politechniki Warszawskiej – Wydział Fizyki.3gr

Wydarzenie zainicjowane przez firmę Skarbu Państwa odbyło się 9 marca 2017r. z udziałem 120 gości reprezentujących Polską Grupę Zbrojeniową. ACCATA Catering była odpowiedzialna za kompleksową obsługę gastronomiczną spotkania. Catering otwierał poczęstunek w postaci przekąsek typu finger food gdzie absolutnym hitem okazał się pieczony rostbefu z karmelizowanym buraczkiem na szampańskiej piance, a kończył lunchem w formie bufetu na którym goście mogli spróbować m.in. polędwiczek z dorsza pieczonych w sosie polskim oraz przepysznego indyka po staropolsku z nadzieniem śliwkowym i sosem Trebian.

ACCATA Catering dla Agencji Dębek

VIAMODA upgrade 2017,  to wydarzenie kulturalne, łączące sztukę, modę i biznes. 12 czerwca 2017 w gmachu Och-Teatru na warszawskiej Ochocie odbyła się druga Gala Dyplomowa Uczelni VIAMODA Szkoła Wyższa w Warszawie. Impreza zgromadziła 400 Gości. Galę uświetnił pokaz mody, który prezentował prace absolwentów. Całość odbywała się przy akompaniamencie zespołu muzycznego. W menu znalazły się m.in.: sataye z kurczaka marynowane w curry, imbirze z ananasem i mango oraz tartinki z szynką parmeńską i melonem Cantalupa.

Catering dla Viamoda został przygotowany na zlecenie Agencji Dębek odpowiedzialnej za kompleksową organizację eventu.

https://www.youtube.com/watch?v=2vamlebdfmQ  

Impreza plenerowa z ACCATA Catering12

14.07.2017r. w Grill&Bar Osada odbyło się plenerowe spotkanie branży IT. Specjalnie przygotowane menu w stylu TexMex  rozpieszczało podniebienia gości. Wśród ciepłych przekąsek znalazł się m.in. Grillowany stek z karkówki w stylu fahita,  Siekany stek el Passo z wołowiną i aromatem wędzonki z warzywami i meksykańskimi ziołami oraz Quesadilla ze szpinakiem, warzywami i serem cheddar. Dla łasuchów natomiast Szef Kuchni  przygotował Naleśniki „leche leche” z orzechami włoskimi oraz Kukurydziane ciasto z syropem z agawy. Impreza udało się znakomicie, a podziękowań dla ACCATA Catering za spójne z konwencją spotkania menu nie było końca.

http://www.accata.pl/